Met ruim 25 jaar praktijkervaring als voedingsexpert, gezondheidswetenschapper en gespecialiseerd in DNA-onderzoek, vertaal ik gezondheidswetenschappelijke ontwikkelingen naar het optimaliseren van de biochemie en ben ik adviseur voor diverse doelgroepen op het gebied van gezondheid, DNA-onderzoek, herstel- en prestatievermogen

Na 20 jaar ontwikkelen van gezondheid-strategieƫn, voedingssupplementen en andere gezondheidsproducten, keer ik terug naar mijn roots als behandelaar. Grotendeels ingegeven door de behandeling met zware bijwerkingen die mijn vrouw de afgelopen jaren onderging voor uitgezaaide borstkanker.

Uitwisseling van kennis met de betrokken oncologen, naast ontwikkelingen binnen gezondheidswetenschappen, motiveert me om mijn opgedane kennis en ervaring op het gebied van moleculaire oncologie, genetica, voeding en biochemie op maat te vertalen naar gepersonaliseerde behandelstrategieƫn. Het motiveert me ook om medici en paramedici een wetenschappelijk educatieprogramma te bieden waarbij kennis van farmacologie en pathologie uitgebreid wordt met kennis over biochemie, voedingsstoffen en genetica.

Met ruim 25 jaar ervaring in het behandelen van complexe en ernstige ziektebeelden, vele duizenden adviezen aan mensen met verschillende vormen van kanker, ligt mijn focus nu op het delen van inzichten, begrijpen van cellulaire mechanismen en behandelmogelijkheden, waar mijns inziens veel mensen naar op zoek zijn.

Hierover binnenkort meer…